Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
Vlada Federacije Bosne i Hercegovine

Ministarstvo rada i socijalne politike Struktura mirovina

Struktura mirovina u FBiH  

Opširnije


 Praznici u FBiH

Praznici koji se slave u FBiH ...

Opširnije

1. i 2. januar/siječanj neradni dani
Petak, 26 Prosinac 2014

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je Zakonom o praznicima („Službeni list RBiH“, br. 2/92 i 13/94), određeno da je Nova godina međunarodni praznik koji se  neradno  obilježava dva dana ( 01. i 02. siječnja), i u te dane poslodavci, ustanove, organi uprave i druge pravne osobe,  ne rade.

 
Čestit Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu želi Vam Federalno ministarstvo rada i socijalne politike
Srijeda, 24 Prosinac 2014

 

 
Donirana ortopedska pomagala
Petak, 19 Prosinac 2014

 

Federalni ministar rada i socijalne politike Vjekoslav Čamber, prisustvovao je svečanom uručenju doniranih ortopedskih pomagala Udruženju paraplegičara i oboljelih od dječje paralize.

Franjevačka teologija u Sarajevu na adresi Aleja Bosne srebrenebr.111, je mjesto na kojoj se održala svečana primopredaja ortopedskih pomagala članovima Udruženja paraplegičara  i oboljelih od dječje paralize, te je pritom predsjednica udruženja Elvira Bešlija uputila riječi zahvale na opremi koja je donirana i koja će biti od velike pomoći mnogima.

Javnosti su se obratili i ministar Vjekoslav Čamber i ravnatelj HKO „Kruh sv.Ante“ fra Joso Oršolić, koji su istaknuli značaj ovog humanog čine posebice u ovo predblagdansko vrijeme, te najavili slične programe pomoći najpotrebnijima.

 
Opširnije...
 

 KONTAKT INFO

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike
  Marka Marulića 2
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 33 661 782
Fax: +387 33 255 461
E-mail: info@fmrsp.gov.ba